לראשונה והחל מהחודש תוכלו לטעום פיתוח ישראלי לגבינה מוצרלה בורטה שנחשבת בין הנחשבת בעולם הגסטרונומיה ל"מלכת בגבינות". הגבינה היא פרי פיתוח משותף של מחלבות גד וקפה איטליה והשף ארי ירזין ומוגשת החל מהחודש כמנה בתפריט של muzaita101112קפה איטליה

עב בשר, רשת של שני סניפים (תל אביב ונתניה) מציע ללקוחות אנטריקוט בלאק אנגוס: המלך של הנתחים, ונתחי בשר המטופלים במקצוענות, מיושנים ונצלים בדיוק מרביavbasar191012

המגזין "Daily Meal's " החליט להוציא מוסף מיוחד שבו תורכב לראשונה רשימה של 101 המסעדות הטובות בעולם הנמצאות בתוך בתי מלון. לצורך כך, נעזר המגזין ביועצים למדריך Michelin scala1112

מסעדת "פיש" הותיקה עברה לפני כמעט שנה למשכנה החדש , ויחד עם החלל החדש והמרשים מציגה גם התחדשות בתחום הקולינאריfish1112

החום של הקיץ כבד מאוד ובבל ואנטואן מציעים להצטנן בתפריט חדש המציע כ- 20 יינות לבנים, קרירים וצוננים בכוסות, מבחר רחב המציע יינות ישראליים, צרפתיים וגם יינות עולם חדש (ארה"ב וניו זילנד)bel29812

עשרות אלפי ישראלים לוקים בצליאק - מחלה גנטית שנגרמת בשל רגישות לגלוטן שבקמח. הרגישים לגלוטן נאלצים להימנע מביקור במסעדות רבות, ולמעשה לגזור על עצמם מעין התנזרות מחוויית היציאה לארוחה טובה ולבילוי במסעדהracha22812

מסעדת "גוסטו" משיקה תפריט חדש של ארוחה משפחתית - "לה פמיליה"
gusto16812

בביסטרו ה-סושיאל קלאב משיקים תפריט חדש של ארוחות מיוחדות לצהרי שבת. לצד התפריט המלא של הסושיאל קלאב יצר מיכאל גרטופסקי תפריט שבת מיוחד שמטרתו ליצור חווית בילוי נינוחה ומפנקת המתאימה במיוחד להלך הרוח של שבת בצהרייםsocial11812

שבוע גורמה בהפקת אתר המסעדות rest.co.il, בשיתוף קבוצת מעריב, ובהפקת "טלטל- יזמות, שיווק והפקה", חוגג יום הולדת 18 - "הגעת לגיל שאפשר להתחיל"gurme9812

מסעדות הגריל הדרום אמריקאי "אל גאוצ'ו" יוזמת ומוציאה לראשונה בישראל את מסע "מלך הגאוצ'ו": מסע חוויתי, שונה ומאתגר בגליל, בעקבות הגאוצ'וס הארגנטינאיםgaocho9812