הקונספט של הרונסון מציג "מטבח מהיר" שהינו קונספט למזון מהיר חדשני סביב צלייה ובישול בתנורי אבן, מעניק חווית אכילה אחרת בתחום המזון המהיר 

מסעדת יאמטויה בהוד השרון, מציגה את מטבח "האיזקאיה" היפני, מעין ביסטרו-בר המשלב הגשת מנות קטנות לצד ארוחות מורכבות יחד עם מבחר עשיר של משקאות אלכוהוליים yamatoya171011

ערמונים, הביסטרו של דרום הארץ, הממוקם בכניסה למושב סגולה, מציג תפריט סתיו-חורף חדש, המורכב להזמנת הסועד מחומרי גלם מקומיים – נתחי טלה, פטריות של חורף, ירקות בלאדי, שמני זית מבתי בד קטנים, cramim161011הדרים ועשבי תיבול טריים

מסעדת 'תאיו שף-דגים' משיקה מנות סתיו מבוססות על דגים ומרכיבים טריים שמאפיינים את העונהtayo161011

   מסעדת קולוני הירושלמית משיקה תפריט חדש ובו מגוון עשיר של מנות צמחוניות, בשרים ודגים, הנותנות מענה לכל ארוחה - עסקית, משפחתית או רומנטית - ועד לריפוד הבטן לצד אלכוהולcolony141011

חודש אוקטובר מסמל את ראשית הסתיו ואת בוא הגשמים הראשונים. כמאמר הביטוי, מיד אחריהם צצות הפטריות, ובחודש זה נחגגים פסטיבלי פטריות במקומות שונים בעולם, כשהמפורסמים ביניהם הם פסטיבלי הפטריותlavan141011 בצרפת ובצפון איטליה, המושכים אליהם רבבות מבקרים חובבי קולינריה ותרבות

הסניף החדש של מסעדת  מינה טומיי בחיפה מציג תפריט המשלב בין מנות ספיישל מחמשת המטבחים המרכזיים במזרח הרחוק: תאילנד, יפן, וייטנאם, הודו וקוריאהchickentika131011

מסעדת השף Olive Leaf שבמלון "שרתון" תל אביב מועמדת בקטגוריית "המסעדה הכשרה הטובה ביותר" בישראל, במסגרת תחרות "פרסי האוכל 2011", שמקיים כמדי שנה מגזין טיים אאוטolive121011

מסעדת הרופטופ, מסעדת הגג של מלון ממילא בירושלים, בניצוחו של השף צחי מלול, תערוך ערב טעימות במסגרתו יוצע לאורחים תפריט שיכלול 6 מנות גורמהmamila111011

לכבוד חג הסוכות מסעדת מודרן במוזיאון ישראל בירושלים מזמינה אתכם לחגוג את חג הסוכותsofrito101011