התפריט החדש הינו פרי פיתוח של אילן פנחס, סמנכ"ל BBB והשף הרשתי.

בתפריט החורף בולטת נוכחותו של הבקר מסוג אנגוס שחור, אשר נכנס באופן קבוע לתפריט ההמבורגרים הקלאסיים, זאת בשל ההצלחה לה זכה הבקר המיוחד, ממנו הופקו הספיישלים שהוצעו במסגרת קמפיין בורגר טריפ ארגנטינה.

סקטור ההמבורגרים המיוחדים מתחדש אף הוא ומציע: ספיישל אסאדו צ'ימיצ'ורי, אשר נכנס לתפריט באופן קבוע, לאור הצלחתו הגדולה ב-בורגר טריפ ארגנטינה. ההמבורגר עשוי מבקר טרי אנגוס שחור, בתוספת אסאדו דה טירה, בצל צרוב וצ'ימיצ'ורי, איולי אדובה, חסה אייסברג, עגבניה, בצל ופרוסות מלפפון בכבישה ביתית. מוגש עם צ'יפס ספיישל.

פרבולה – בשר אונטריב מפורק בתערובת תבלינים סודית וסרירצ'ה, מוגש בלחמנית שומשום עם איולי חרדל, חסה אייסברג, בצל פריך ופרוסות מלפפון בכבישה ביתית. מוגש בתוספת צ'יפס ספיישל.bbb3220a

אל תפריט המנות הראשונות מצטרפת מחבת פטריות טריאקי- פטריות חמות ופריכות, על מצע עלי רוקט ברוטב טריאקי ושומשום קלוי.

לסיום הארוחה, מציעה הרשת שני קינוחים חדשים: פרופיטרולים – במילוי קרם פטיסייר, מוגשים עם גלידה בטעם וניל, קרמבל דקואז ורוטב קרמל ופונדנט ענק – עוגת שוקולד גדולה, המוגשת עם שלושה כדורי גלידה בטעם וניל, קרמבל דקואז ורוטב שוקולד.

אילן פנחס, שף רשת BBB: "רשת BBB עמלה כל השנה על פיתוח וחידוש מנות קיימות וחדשות, זאת על מנת להמשיך ולהפתיע את קהל לקוחותינו במנות מיוחדות, טעימות, עשירות וטריות, והכל תוך שמירה מוקפדת על טיב ואיכות הבשר ושאר חומרי הגלם המעולים בהם אנו משתמשים."

מחירי תפריט חדש
המבורגר אנגוס שחור – 63 שקלים.
ספיישל אסאדו צ'ימיצ'ורי – 76 שקלים
פרבולה – 59 שקלים
מחבת פטריות טריאקי – 29 שקלים
תוספות מעל ההמבורגרים: נתחי אסאדו – 12 שקלים. ריבת בצל – 7 שקלים
פרופיטרולים – 42 שקלים
פונדנט ענק – 72 שקלים