מסעדת הרברט סמואל, מקבוצת עדי'ס לייפסטייל, משיקה תפריט חדש לאביב-קיץ 2013 בניצוחו של השף יונתן רושפלדherbert21613a רושפלד מציג תפריט שמבוסס על חומרי גלם טריים כמו אספרגוס מהשדות של יוכי, דגים ופירות ים מהים בתיכון שלנו והרבה ירקות טבולים בשמן זית בייצור עצמי, שיוצר השנה בסימן המטבח היווני ומטבחי דרום איטליה וסיציליה.

המנות החדשות יוגשו לצד המנות הקלאסיות כמו סלט העגבניות, ניוקי כמהין מלך היער ערמונים ואפונה וקנלוני עגל חלב. את מגוון המנות ניתן למצוא בתפריט הערב החדש ואת חלקן גם בתפריט הטעימות של שבת בצהרים שמחירו 165 שקל.

מנות חדשות לדוגמא

טרטר סלמון, יוזו, הבנרו וכמהין; טונה אדומה בנוסח הרוצח

אנשובי אורטיז – פלפלים שרופים באש

אספרגוס של יוכי; מחבת לוהטת של שרימפס וקלמרי, ארטישוקים טריים ואיטריות מלסבוס

פילה לוקוס – ג'ונגל קארי, תפו"א ויולט; פפרדלה ראגו ברווז, ג'ינג'ר ואפונה

ספריבס "מסאלה אביבית"

צלעות טלה מרמת הגולן, ריזוטו ארטישוק ירושלמי ופנצ'טה טלה, בורי סלקים, תמנון שרימפס וקלמארי ברוטב יווני.

מחיר מנות ראשונות – החל מ-45 שקל

מחיר מנות עיקריות – החל מ-82 שקל

לפרטים נוספים והזמנות: 03-5166516

קויפמן 6 תל אביב

herbert21613b