מסעדת YAMATOYA, בית אוכל ותרבות יפנית בהוד השרון, ביסטרו-בר המשלב הגשת מנות קטנות לצד ארוחות מורכבות. מציעה לכל אוהבי הסושי את האפשרות להזמין מגשי מסיבה עם סושי. המגשים מתאימים למסיבות, yama18312אירוח עיסקי ואירועים מסוגים שונים

ניתן להזמין מבין המגשים הבאים:

מגש מסיבה דגים וירקות : המגש כולל הוסומאקי – 10 רולים – ספייסי טונה 1, קליפורניה 2, אושנקו 2, טמאגו וקנפי 2, אבוקדו 2, מלפפון 1 . אינסייד אאוט – 5 רולים – ספייסי טונה 1, סלמון נורבגי 1, דניס טוביקו 1, סלמון סקין 1, בטטה טמפורה 1. מחיר: 350 שקל

מגש מסיבה דגים ופירות ים : המגש כולל הוסומאקי- 10 רולים – אביקיו 2, אונקיו 2, ספייס טונה 2, קליפורניה 2, אבוקדו 2, אינסייד אאוט 5 רולים – סלמון נורבגי 1, דניס טוביקיו 1, שרימפס רול 1, קטרפילר 1, יאמטויה רול 1. מחיר: 450 שקל

מהי איזאקייה ואודות איה אימטני

הרעיון שעמד בבסיס הקמת מסעדת יאמטויה, היה לאפשר לישראלים לערוך הכרות עם המטבח היפני האותנטי על כל מרכיביו והיבטיו. התפריט של יאמטויה הוא אוסף אקלקטי של מנות מהמטבח היפני האותנטי בשילוב עם מנות יפניות המתמזגות עם נגיעות מהמטבחים האמריקאי, האירופאי והאסיאתי, במחירים השווים לכל כיס.

יאמטויה מציגה מטבח יפני מרתק, כזה המאפשר טעימה מהתרבות היפנית והתענגות על המאכלים היפנים המיוחדים. איה שמה דגש על שימוש בחומרי גלם איכותיים וייחודיים למטבח היפני, דגים טריים, רטבים מיוחדים אותם רוקחת איה לבאי המסעדה ועוד.

ביפן, הסעודה ב"איזאקייה" נערכת תוך ישיבה על מחצלות טאטאמי, שולחנות נמוכים או על הבר, כאשר המנות בתפריט מוצגות על הקיר בצורת תמונות.

איה אימטני, השפית והבעלים של המסעדה, מביאה עימה ניחוחות אותנטיים מהמטבח היפני המקורי.

במשך 15 שנות מגוריה בישראל , הפכה להיות השגרירה הבלתי מעורערת של המטבח היפני ועמדה מאחורי הקמת המטבחים של מסעדות ידועות כטאקאמרו, אונאמי ועוד.

מחיר המשלוחים :הוד השרון – 8 שקל, ישובי הסביבה – 12 שקל .

כתובת: בני ברית 6, הוד השרון , טלפון: 7407554–09 , טלפון למשלוחים: 1-700-506777

שעות פתיחה: יום א' - יום ה' 24:00 - 13:00, יום ו' 24:00 - 18:00 , שבת 24:00 - 13:00

צילום: יחסי ציבור