במסעדות איכות בעולם ניתן למצוא תפריט טעימות המורכב ממגוון המנות הבולטות המייצגות את המסעדה ואת היינות שסומלייה המקום בחר להתאים לארוחהtraklin12212

 

השף משה יוחנן והסומלייה יוסי בן אודיס רקחו תפריט זוגי של 11 מנות איכות קלאסיות המוגשות לצד מבחר יינות המותאמים למנות אלו. בארוחה ניתן להיחשף לטעמים ולריחות ממטבחו של השף משה יוחנן המלווים ביינות המתאימים. מחיר הארוחה לאדם 250 שקל.

 

תפריט ארוחת סומלייה - מוגש בלווי הסבר קצר על כל מנה ועל היינות שמותאמות לה

מנות פתיחה

ארטישוקים אפויים בטאבון בלווי גבינת סאנט מור (אפשר בלי הגבינה)

קרפצ'יו מבשר סינטה – מוגש על חומץ בלסמי מצומצם

מיקס של אנטיפסטי ביתי

פרנה מרוקאית אפויה בטאבון על חלוקי נחל

המנות מלוות ביין לילות לבנים של יקב אסיף-בלנד של וויוניה גוורצטרמינר וסובניון בלאן

 

מנות ראשונות

קורנביף ביתי – בשר כבוש בבישול איטי

רוסטביף סינטה – נתח ורדרד ועסיסי

ברזאולה שייטל – נתח כבוש במלח גס

פטה כבדי עוף בקרסט תאנים תמרים ופירות יבשים

המנות מלוות ביין ברברה מלבק של יקב דדה-יקב בוטיק מכרם מהר"ל שהיה 14 חודשים בחביות

 

מנת ביניים

נתח קצבים המוגש MR עם מלח אטלנטי – המובחר מנתחי הבקר מוגש עסיסי על שיפוד

 

מנה עיקרית אישית לבחירה

סינטה לצריבה על חלוק נחל לוהט – מנת הדגל של הטרקלין – לצריבה אישית על חלוק נחל לוהט

או

סטייק רוקה – נתחי שייטל צלויים על סלט רוקט ופלחי תפ"א ובצל

בלווי יין אמפורה סירה 06 (יין מתיישן), או יין 100 אחוז פטיט ורדו יקב בן חנה 100 אחוז פטיט ורדו זני 24 חודשים בחביות עץ אלון ( יין בלעדי לטרקלין).

 

קינוח אישי לבחירה

מלאבי גורמה – משמנת ומקלות וניל, סילאן ואגוזים מסוכרים

טרמיסו דובדבני אמרנה – מעדן איטלקי של קרם וניל ואספרסו עם דובדבני אמרנה איטלקיים

כנאפה סנטמור - כנאפה ערבי במילוי גבינה צרפתית איכותית

בלווי גרפה אסף – גרפה ישראלית מיקב אסף שבקדמת צבי עשויה מענבי קברנה סובניון / איזי פורט מיקב רימון – שיכר רימונים המושרה בחביות

 

התפריט יוגש בלווי הסבר קצר על כל מנה ועל היינות שמותאמות לה. את הארוחה ניתן לקבל מידי ערב בליווי הסבר בעברית או באנגלית ובשפות סינית יפנית צרפתית או איטלקית (בתאום מראש).

 

"הטרקלין"- ביסטרו בשר ויין

רחוב נחלת בנימין 41 תל אביב


צילום: גלית טרגר


}loadposition google02}