שף ויקטור גלוגר ממסעדת קלואליס פתח מסעדת אחות כשרה במלון הילטון תל אביב. "קלואליס הכשרה" נפתחה במקום מסעדת "המלך שלמה"clo18815 מסעדת הדגל של המלון שסגרה את שעריה לאחר 50 שנה.

מסעדת קלואליס נושאת את שמן של שתי בנותיו של השף ויקטור: ונחשבת כבר יותר עשור לאחת ממסעדות השף המוערכות בישראל. גלוגר נחשב לשף יצירתי ומוביל מטבח המשלב אלמנטים צרפתיים קלאסיים וים תיכוניים, חומרי גלם נדירים שזוכים לטיפול פשוט אך אינטליגנטי.

לדברי שף ויקטור גלוגר "אנו רוצים לאפשר לקהל אוכלי הכשרות חוויה גסטרונומית ייחודית, לצד שירות בלתי מתפשר וחווית היוקרה של הילטון. האתגר המשלב יצירתיות, חומרי גלם יוצאי דופן, איכות וכשרות הוא לכאורה בלתי אפשרי, אך אני משוכנע כי הקהל הרחב יסכים איתנו כי הבלתי אפשרי הוא אפשרי בהחלט".

במסעדה הכשרה מציע שף גלוגר בין השאר את מנות הדגל שלו – קרפצ'יו בר-ים, סלט חצילים קלויים עם צ'יפס חציל, בלוטין דג דקר ממולא בדוקסל, צלע טלה בצלייה איטית וכמובן הטאג'ין הנודע של קלואליס.

"אנו גאים על הבחירה של מסעדת "קלואליס" להפעיל מסעדה כשרה במלוננו בתל-אביב", אומר רוני פורטיס, מנכ"ל מלונות הילטון בישראל. "במשך תקופה ארוכה חיפשנו שותפים ראויים שיציעו תפריט כשר לאניני הטעם לאורחינו ואנו גאים על כך שמצאנו בשף גלוגר את האדם הראוי לנצח על מסעדת היוקרה החדשה של הילטון תל-אביב", הוא אומר.

מחיר מנות ראשונות בין 48 שקלים ל״סלמורחו״ מרק עגבניות ספרדי קר עם קוביות מלפפון ושמן זית ועד 123 שקלים לטרין פואה גרא במילוי ריבת חבושים, מצופה בקראסט פיסטוקים עם ריבת תפוזים ובריוש שמן זית. מחיר מנות עיקריות בין 118 שקלים ל-"עוף סופרים" – פילה עוף עם ז'וליין ירקות שורש בצלייה איטית עם ניוקי בקדירת פטריות יער ועד 250 שקלים לסועד לבר ים זוגי במלח ברוטב שמן זית, שום ועגבניות שרי קונפי בתוספת ירקות פיסטו. מחיר הקינוחים 57 שקלים. 

המסעדה מונה כ- 50 מקומות ותהיה פתוחה בימים א-ה בין השעות 19:00 עד 22:30, למעט חגים. הזמנות בטלפון: 03-5202023

אתר האינטרנט של המסעדה