מאמא עוף משיקה מוצר חדשני וייחודי: שניצל אפוי ביתי 4 אחוז שומן. שניצל הינו אחד המאכלים האהובים ביותר על הישראלים. כ- 85 אחוז מבתי האב בישראל נוהגים לאכול שניצל מספר פעמים בשבוע*, הוא נחשב לחלק מהמטבח היהודי ואפשר למצוא אותו בארוחות הצהרים ובארוחות שישי
אולם, 56 אחוז מהמבוגרים ובני הנוער אוכלים בתדירות נמוכה ו/או נמנעים מאכילת שניצל ביתי. הסיבה המרכזית לכך נובעת מהתפיסה כי השניצל מטוגן ומשמין (מקורות: מחקר עוף גולמי TNS, נוב' 2009 טלסקר נוב' 2010).
בשנים האחרונות החלה מגמת הבריאות לתפוס תאוצה, דבר שהוביל אנשים לנסות ולהפחית באכילת מוצרים הנתפסים כמטוגנים ומשמינים. מאמא עוף, יוצאת עם שניצל אפוי ראשון מסוגו בישראל. השניצל ללא טיגון המכיל 4 אחוז שומן בלבד. השניצל האפוי זכה לציונים מאוד גבוהים במבחני טעימה חיצוניים בקרב ילדים, בני נוער ומבוגרים כאחד.
לאחר תהליך פיתוח ייחודי עם פורמולה בלעדית למאמא עוף, פותח שניצל אפוי טעים וקריספי, העשוי מ-100 אחוז חזה עוף כמו כל סדרת השניצלים של מאמא עוף. תהליך הפיתוח הייחודי אפשר לשמור על הטעם האהוב והמוכר וכל זה רק עם 4 אחוז שומן.
בהמשך לקו המוצרים של מאמא עוף, המוצר אינו מכיל חומרים משמרים וללא צבעי מאכל מלאכותיים. השקת המוצר החדשני תלווה בקמפיין פרסום בטלוויזיה ובאינטרנט. בנוסף, תתקיים פעילות נושאת פרסים בפייסבוק, ופעילויות נרחבות מול דיאטניות ושומרי משקל.
"שניצל אפוי ביתי" מחיר מומלץ לצרכן לאריזה של 650 גרם: 40 שקל
ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות
דוח המבקר: הילדים מאוד אהבו את השניצל האפוי. המבוגרים ציינו שיש הבדל בטעם משניצל מטוגן, אבל מיעוט אחוזי השומן מצדיק את ההבדל.
צילום: פיליפ מטראי
{loadposition google02}