הקייטרינג שלנו הוא כמו אולר שוויצרי – יש לנו פתרון לכל דבר. מצד אחד, יש לנו דוכני מזון מגוונים מכל הטעמים – גם מתוקים וגם מלוחים
לצד מאכלים כמו בשר וירקות, ישראלים מאוד אוהבים לאכול דגים. זה לא מפתיע לאור העובדה שישראל היא מדינת חוף, ואנחנו נהנים מעשרה חודשים של קיץ פחות או יותר
רשתות המסעדות Burgers Bar ו-Wok a Way גייסו משרדי יחסי ציבור חדשים לטיפול בפעילותםburger41117a
משרד יחסי הציבור דניאלה רייבנבך תקשורת, קיבל את תקציב הדוברות ויחסי הציבור של חטיבת המזון בחברת שסטוביץ', המתמחה ביבוא, שיווק והפצת מוצרי צריכה של מותגים בינלאומייםmaster9917
לכבוד ראש השנה ליימן שליסל משיקה מארז מהודר וחגיגי של סוכריות וורטרס אורגינלrosh9917
רשת בורגרים בקמפיין דיגיטלי המקדם את תפיסת העולם של הרשת המופיעה בסלוגן "באים ביחד – COME TOGETHER"burgers15417
לקראת שבועות יוצאות רשתות המזון, בתי הקפה וחנויות הגבינות עם מוצרים חדשים לארוחה הכי לבנה של השנה basher5616
הישראלים אוהבים דגים. בין אם לשבת, בין אם כמנה ראשונה או עיקרית ואפילו מטוגן או כקציצה. יש כל כך הרבה סוגים, טעמים ואפשרויות שהם פשוט בילט-אין במטבח הישראליfish16316b
אינה קראבצקי, הזוכה הראשונה של "מאסטר שף", מגיעה לערוץ הראשון ותגיש את תכנית הבישול "טעמים ירוקים" שתתמקד במטבח האורגני, הצמחוני, הטבעוני ונטול הגלוטןinna18615
את הכלל הבסיסי להכנה של בשר: פריך וחרוך מבחוץ, אדמדם מבפנים - כולם מכירים. אבל איך מגיעים לדרגת העשייה המדויקת ?בשר על האש בטיב טעם