איציק מזרחי ברק השף הראשי של מלון וולדורף אסטוריה ירושלים כיהן כשף ראשי במלונות יוקרה מהמובילים בישראל במשך שנים רבות, בקייטרינג היוקרתי של פול אסנהיים, בקומפלקס היוקרה בארמון הרודס שרתון באילת, במלון שרתון סיטי טאוור בתל אביב ובמלון שרתון פלאזה בירושלים.

במסגרת השתלמויות, מתוך שאיפה ללמוד טכניקות בישול חדשות, נסע פעמים רבות לרחבי ארצות הברית, יפן, והונג קונג והשתלם במיטב המסעדות מתוך רצון ושאיפה ללמוד, להתחדש ולרכוש ידע נוסף. בין השאר שף איציק ברק עבר השתלמויות בניו יורק במסעדות Daniel Boulud, ו Le Bernardin , Per –Se של תומס קלר, L'Atelier de Joel Robuchon , לנדמרק מנדרין בפריז ובהונג קונג, ב"שנגרילה" בפריז ובנוסף גם במלון Hilton Tokyo Conrad במסעדת השף של גורדון רמזי.

שף איציק ברק בישל לנשיאים וראשי מדינות, ערך אירועי יוקרה ברחבי העולם ביניהם בHotel De Paris ,במלון Hermitage היוקרתיים.

תפריט הטעימות החדש של מסעדת הפאלאס לקיץ 2015 כולל מנות כמו סשימי מוסר ים וסלמון, סלט מלפפון צעיר, ג'ינג'ר עגבניות מיובשות וואסבי, פילה מוסר ים על מחבת לוהט, אבטיח בוודקה ונענע, קרם אפונה, כרישה צעירה וביסק דגים, חזה ברווז צלוי, בטטה, עלי מנגולד, סלקים מקורמלים, בצלצלי אשלוט וקרם תפוזים עם ציר ברווז מצומצם או מדליוני אנטרקוט צלוי, תפוח אדמה מדורה, קונפי עגבניות, כרישה צעירה וציר בקר מצומצם

קינוח שיכלול טעימה משלוש הקינוחים: המניט (עיגול שוקולד וקולי תפוז ופסיפלורה עם קרם קואנטרו), שלג (כדור שלג בטעם קוקוס על רוטב מנגו) והלנה ( אגס בטעם פטל, ענן חלב שקדים, סבלה קינמון וקוביות עוגת תבלינים).

עלות ארוחת הטעימות הינה 280 שקלים לאדם.

מלון וולדורף אסטוריה, אשר נבנה על יסודותיו של מלון היוקרה המפורסם - מלון פאלאס בירושלים, נחשב לפרויקט המלונאי היקר ביותר בישראל עם עלות השקעה של כ- 150 מיליון דולר. במלון, אשר הינו מלון היוקרה הבינלאומי היחידי בירושלים, 226 חדרים, מתוכם 29 סוויטות, אולם נשפים מפואר, חדרי ישיבות משוכללים, מסעדות גורמה ורמת שירות ויוקרה שטרם נראתה בישראל. אשתקד נבחר המלון בתחרות מפתח הזהב לאחד משלושת מלונות היוקרה המעוצבים ביותר בעולם לשנת 2014.

כדי לבצע הזמנה במלון וולדורף אסטוריה בירושלים בקרו באתר: www.waldorfastoria.com

להזמנות: טל':02-5423353 .כתובת- אגרון 26, ירושלים.

מומלץ להזמין מקומות למסעדות מראש.