ארוחות הצהריים העסקיות ברגב בהיכל כוללות:

עסקית ב-75 שקל הכוללת מנה ראשונה לבחירה מתוך: מרק קרם כרובית/מרק כנפי עוף/לבנה בליווי חציל ושאר ירקות/מבחר עלי חסות ושברי פרמזן/ירקות קצוצים/מוס כבד עוף/גבינת קממבר עזים אפויה. מנה עיקרית לבחירה מתוך: ניוקי חמאה/רביולי פטה/רביולי חיטה מלאה/פסטה חיטה מלאה/ריזוטו ים תיכוני/ירכי עוף. שתיה קלה אחת. ניתן להזמין 1/2 ליטר בירה בתוספת של 10 ₪ וכוס מיץ סחוט בתוספת של 5 ₪.

עסקית ב-95 שקל הכוללת מנה ראשונה לבחירה מתוך: מרק קרם כרובית/מרק כנפי עוף/לבנה בליווי חציל ושאר ירקות/מבחר עלי חסות ושברי פרמזן/ירקות קצוצים/מוס כבד עוף/גבינת קממבר עזים אפויה. מנה עיקרית לבחירה מתוך: נתח סינטה פרוס/פילה דג לברק/פילה מוסר ים/נתח סלמון מאודה. תוספת אחת לבחירה מתוך: סלט חסות/פירה/אורז/נתחי תפוחי אדמה. שתיה קלה אחת. ניתן להזמין חצי ליטר בירה בתוספת של 10 שקל וכוס מיץ סחוט בתוספת של 5 שקל.

כל שולחן אשר יאכל ארוחה עסקית יקבל שעתיים חנייה חינם בחניון הבימה.

העסקיות בימים א-ה בין השעות 12:00-15:00.

שף יואב בר עיצב את תפריט המסעדה והוא מופקד על המטבח. את הקינוחים רוקחת נאוה בן-יקיר ונחי אלקין מרמת הגולן מבשל את המטעמים הידועים שלו. נחי לאור, אחד המסעדנים המובילים ב-30 שנה האחרונות בישראל, ידוע כמי שעיצב מגמות חדשות ומיוחדות בתחום הקולינרי, הביאם מהעולם הגדול לתל אביב והפכם לטרנדים מובילים. נחי היה חתום על רשת "אפרופו" המיתולוגית שהפכה לאייקון תרבותי ולחלוץ בהתפתחות המסעדנות המקצועית בישראל. שי רגב, איש עסקים מאזור הצפון, אשר לאחרונה העביר את תחומי פעילותו לאזור תל אביב והמרכז וחבר לאושיות המזון הוותיקות במטרה "להביא את הדבר הבא" לתל אביב.

צילום: אנטולי מיכאלו

 

{loadposition google02}