החורף הגיע ועמו מתעורר התיאבון לתבשילים ומרקים. זה הזמן של פטריות היער...מריוס רוזנברג מנכ"ל חברת טומין ת.ג.ע. יבואנית של מוצרי גורמה מרים את הכפפה ועושה לנו סדר בסוגים השונים של הפטריות
מה עושים במטבח אם התבשיל יצא מלוח מדי ? איך מפסיקים את הבערה בפה מאוכל חריף ? איך עושים צ'יפס פריך ? מלח הארץ נותנים טיפים לשימוש במלח
בבניית תפריט חג יש לשים דגש על שימוש במוצרים מגוונים, צבעי מזון מגוונים ומרקמים מגוונים ( קריספי מטוגן, בריאותי חלקלק, שחום בתנור- חלק ועוד) , הגיוון תורם ליופי המזונות המונחים על השולחן ועונה על טעמים שונים של האנשים
החורף בפתח, הגיע/לא הגיע תלוי היכן אתם ממוקמים בארצינו הקטנטונת מה שברור ובטוח הוא שכבר קר בחוץ ויש סיבה, תירוץ וצורך להתחמם בדרך כזו או אחרת