החורף הגיע ועמו מתעורר התיאבון לתבשילים ומרקים. זה הזמן של פטריות היער...מריוס רוזנברג מנכ"ל חברת טומין ת.ג.ע. יבואנית של מוצרי גורמה מרים את הכפפה ועושה לנו סדר בסוגים השונים של הפטריותpitri5213pitri5213

מה עושים במטבח אם התבשיל יצא מלוח מדי ? איך מפסיקים את הבערה בפה מאוכל חריף ? איך עושים צ'יפס פריך ? מלח הארץ נותנים טיפים לשימוש במלח melach251111

בבניית תפריט חג יש לשים דגש על שימוש במוצרים מגוונים, צבעי מזון מגוונים ומרקמים מגוונים ( קריספי מטוגן, בריאותי חלקלק, שחום בתנור- חלק ועוד) , הגיוון תורם ליופי המזונות המונחים על השולחן ועונה על טעמים שונים של האנשיםnadav29312

keshet91111החורף בפתח, הגיע/לא הגיע תלוי היכן אתם ממוקמים בארצינו הקטנטונת מה שברור ובטוח הוא שכבר קר בחוץ ויש סיבה, תירוץ וצורך להתחמם בדרך כזו או אחרת

נבנה על ידי Interserve, אחסון אתרים jetserver