הספר הורוד של שמחת החיים
לקראת חודש המודעות לסרטן השד שיצוין באוקטובר, משיקה קבוצת החברות אסתי לאודר בישראל את הספר הורוד של שמחת החיים, מיזם חברתי חדש, המהווה חלק מהקמפיין…
ספר הקוסקוס הגדול – חנה סרור
אין כמעט מטבח צפון אפריקני בו הקוסקוס אינו הבסיס לתבשילים. אם זה הטביחות הטריפולטאיות או התבשילים המרוקאיים – הקוסקוס תמיד נמצא שם כבסיס למנה
משחקי השף – אלבום המתכונים
לקראת סיומה של משחקי השף, תוכנית הבישול החדשה והמצליחה של רשת בערוץ 2, התוכנית שאילצה את מאסטר שף להזיע במטבח, יוצא לאור ספר המתכונים
העוגיות של מרתה סטיוארט
עוגיות ביתיות שמכינים לכל אירוע או סתם שבא משהו מתוק מהנות בזמן העשיה וגם בזמן האכילה
מאסטר שף עונה שלישית
הוצאת כנרת בשיתוף קשת הוציאו את הספר של מאסטר שף עונה שלישית
בית ספר לבישול – 60 מתכונים טעימים שתמיד מצליחים
הספר הזה לא מיועד לאנשים שיודעים לבשל. הוא אפילו לא מיועד לאנשים שיודעים לבשל קצת. הספר מיועד למי שיודע להכין ברמה התיאורטית להכין חביתה, אבל…
חגיגה של קינוחים – אורן דגן כפיר
הקינוח הוא חלק בלתי נפרד מכל ארוחה. לא משנה כמה מנות יהיו על השולחן, תמיד משאירים מקום למנה האחרונה. קשה לחדש בתחום הקינוחים, כיוון שמדובר…
הכל על האש – דרור פילץ
המנגל הפך להיות פריט שאף מרפסת אינה שלמה בלעדיו. אמנם רוב המשתמשים עושים בו שימוש בעיקר בגזרת פרגיות / קבב / נקניקיות, אבל מדובר על…
מסעדת "מול ים" משיקה מדריך קולינרי – סיפודפדיה – אנציקלופדיה של דגים ופירות ים
שלום מחרובסקי, מייסדה ובעליה של מסעדת מול ים, משיק את "סיפודפדיה", מדריך קולינרי מקיף על דגים ופירות ים, ראשון מסוגו בעולם
אהרוני מבשל 1234
הרעיון של הספר החדש שהוציא אהרוני הוא פשוט מאוד וחכם מאוד: גיבוריו הם חומרי הגלם – חומרים פשוטים וטובים הזמינים בכל סוּפֶּר, שוק ומכולת שכונתית:…
אוצר מאכלי העדות של על השולחן
הבסיס לכל מנה מוצלחת הם חומרי גלם טובים. חומרי הגלם של המטבח הישראלי מגיעים מקיבוץ הגלויות ומהעליות לישראל. בזכות הגיוון העדתי שיש בישראל אפשר ליהנות…
מתכון בטוח 3 – מתכוני התוכנית
מתכון בטוח 3, כמו קודמיו בסדרה, מאגד יחדיו נבחרת חלומות של השפים ועיתונאי אוכל המובילים בישראל שמספקים מתכונים ששודרו בתוכנית הטלוויזיה
כל המאמרים נטענו
אין עוד מאמרים לטעון