הספר הזה לא מיועד לאנשים שיודעים לבשל. הוא אפילו לא מיועד לאנשים שיודעים לבשל קצת. הספר מיועד למי שיודע להכין ברמה התיאורטית להכין חביתה, אבל מעוניין לשדרג את עצמו למנות פשוטות, אבל קצת יותר מעניינותbet9113

הספר מבוסס על מדור בשם זהה שפורסם בעיתון "לאשה" ומספק "60 מתכונים שתמיד מצליחים".

בהקדמה לספר כותבת רוני רבינוביץ, עורכת מדור האוכל ב"לאשה": "למען אלה שמפחדים לטגן חביתה, לכבוד אלה שניסו להכין אורז ולא הצליחו, בשביל אלה שיודעים להכין שניצל אבל רוצים להכין גם קציצות, לטובת כל מי שעזבו את בית ההורים, רוצים להרשים בן/בת זוג חדשים, החליטו לאכול בריא יותר, התחילו לבשל לילדים - בקיצור כל מי שזקוק לליווי צמוד במטבח - ייסדנו בלאשה מדור ושמו בית הספר לבישול".

עם קהל מטרה שעושה את צעדיו הראשונים במטבח, הספר מספק מתכונים החל מהשלב הבסיסי ביותר של הבישול ועד למתכונים פשוטים שייצרו רושם ותדמית של השקעה במטבח. הספר בנוי בצורה פשוטה ואינטואיטיבית: לצד כל מתכון יש הסברים פשוטים מה צריך לעשות, איורים של השלבים השונים וטיפים שכדאי לדעת לפני שמתחילים.

מי שמחפש מתכונים של מסעדות שף, הוא צריך לחפש ספר אחר. בשלנים מתחילים, לעומת זאת, יכולים להעשיר בצורה דרמטית את עולמם ואת מגוון המתכונים שהם מבשלים. 

הספר מחולק לארוחות. דוגמאות אקראיות למתכונים בקטגוריות השונות מוצאים בארוחת הבוקר שקשוקה, חביתה ופנקייקס, בסלטים סלט ירוק, סלט פסטה, סלט תפוחי אדמה, אנטיפסטי או סלט קינואה, במרקים מרק עוף, מרק עגבניות, מרק כתום ומרק טרטור, בבשר ועוף שניצל, שוקי עוף בתנור, רוסטביף, גולאש, כבד עוף או עוף קשיו וירקות מוקפצים. בספר גם דגים, פסטות, תוספות חמות (אורז, תפוחי אדמה בתנור, פירה, צ'יפס, מג'דרה, רטטוי ואפילו תבשיל כרשה, פטריות ושעועית). לסיום יש פרק עם עוגות וקינוחים.

בסיום הספר מוצעים תפריטים לארוחות שמאפשרים לבנות שלל ארוחות עם המנות בספר. 

למי שעושה את צעדיו הראשונים במטבח יכול הספר להעשיר את עולמו בצורה משמעותית ולאפשר לו להפוך לבשלן מתחיל.

בית ספר לבישול

60 מתכונים טעימים שתמיד מצליחים

154 עמודים

98 שקל

ספריית לאשה / ידיעות אחרונות / ספרי חמד