המנגל הפך להיות פריט שאף מרפסת אינה שלמה בלעדיו. אמנם רוב המשתמשים עושים בו שימוש בעיקר בגזרת פרגיות / קבב / נקניקיות, אבל מדובר על מקור אש שניתן לעשות באמצעותו מאכלים רביםesh9113 . דרור פילץ, מחבר הספר, מוכר לחובבי הבשר בעיקר בזכות "תורת העישון" שלו והסדנאות שהוא מעביר במטע האבוקדו שלו בגני יהודה. דרור מרבה לטייל בארץ ולמצוא מקורות לחומרי גלם ייחודיים ומבחר גדול של תבלינים, שמנים, מוצרי חלב ועוד. 

ב-הכל על האש מציע פילץ מתכונים לבשר, עופות, דגים אבל ממש לא רק...הוא מציע שיטות איך לעבוד עם הגריל כך שניתן להפיק ממנו גם ארוחות בוקר ובראנץ', פיצות, מאפים ים תיכוניים ואפילו מנות אחרונות. 

לצד ההמבורגר האמריקני הקלאסי מופיע גם מתכון להמבורגר משפחתי, אל הקבאב הרומני מצטרך קבאב עיראקי, לבנוני ובלקני. בגזרת הדגים מציע פילץ צליה של דגים שלמים לצד נקניקיות דגים ביתיות או סינייה בורי. 

פרק שלם מוקדש לתורת העישון - דרור מלמד מהו עישון ומציע מגוון מתכונים של בשרים, עופות ודגים מעושנים. הספר נפתח בהמלצות לציוד נדרש למנגל ולמזווה המושלם ומתכונים לרטבים, ממרחים ותבלינים נדרשים. 

המנה היצירתית ביותר בספר היא כנאפה על הגריל. 

הצילומים היפים של דניה ויינר בהחלט עושים חשק לצאת החוצה ולנסות את המתכונים. 

הכל על האש

דרור פילץ

פן הוצאה לאור / ידיעות אחרונות / ספרי חמד

144 עמודים

המחיר 118 שקל

נבנה על ידי Interserve, אחסון אתרים jetserver