×

אזהרה

The RokSprocket Module needs the RokSprocket Component enabled.
אין כמעט מטבח צפון אפריקני בו הקוסקוס אינו הבסיס לתבשילים. אם זה הטביחות הטריפולטאיות או התבשילים המרוקאיים - הקוסקוס תמיד נמצא שם כבסיס למנהcoscos6415
לקראת סיומה של משחקי השף, תוכנית הבישול החדשה והמצליחה של רשת בערוץ 2, התוכנית שאילצה את מאסטר שף להזיע במטבח, יוצא לאור ספר המתכונים chef7414

עוגיות ביתיות שמכינים לכל אירוע או סתם שבא משהו מתוק מהנות בזמן העשיה וגם בזמן האכילהmartha28713

הוצאת כנרת בשיתוף קשת הוציאו את הספר של מאסטר שף עונה שלישיתmaster14213

הספר הזה לא מיועד לאנשים שיודעים לבשל. הוא אפילו לא מיועד לאנשים שיודעים לבשל קצת. הספר מיועד למי שיודע להכין ברמה התיאורטית להכין חביתה, אבל מעוניין לשדרג את עצמו למנות פשוטות, אבל קצת יותר מעניינותbet9113

הקינוח הוא חלק בלתי נפרד מכל ארוחה. לא משנה כמה מנות יהיו על השולחן, תמיד משאירים מקום למנה האחרונה. קשה לחדש בתחום הקינוחים, כיוון שמדובר על אחד מתחומי הבישול עם הכי הרבה מתכונים וסדנאותorenkin9113

המנגל הפך להיות פריט שאף מרפסת אינה שלמה בלעדיו. אמנם רוב המשתמשים עושים בו שימוש בעיקר בגזרת פרגיות / קבב / נקניקיות, אבל מדובר על מקור אש שניתן לעשות באמצעותו מאכלים רביםesh9113

שלום מחרובסקי, מייסדה ובעליה של מסעדת מול ים, משיק את "סיפודפדיה", מדריך קולינרי מקיף על דגים ופירות ים, ראשון מסוגו בעולםseafood5612a

הרעיון של הספר החדש שהוציא אהרוני הוא פשוט מאוד וחכם מאוד: גיבוריו הם חומרי הגלם - חומרים פשוטים וטובים הזמינים בכל סוּפֶּר, שוק ומכולת שכונתית: עגבנייה, חציל, חזה עוף, אורז, דג סלמון, דניס, קישוא, שוקי עוף, נתח סינטה, תותים, תפוחים, תאנים או aharoni1612שוקולד

הבסיס לכל מנה מוצלחת הם חומרי גלם טובים. חומרי הגלם של המטבח הישראלי מגיעים מקיבוץ הגלויות ומהעליות לישראל. בזכות הגיוון העדתי שיש בישראל אפשר ליהנות ממאכלים מכל העולם וגם המטבח הישראלי המודרני של רבים מהשפים המובילים al1412מתבסס על יסודות של הבישול מבית סבתא או מבית אמא

נבנה על ידי Interserve, אחסון אתרים jetserver