ביום שישי, ה- 11/11/11, בשעה 10:00 בבוקר, יעביר השף אורי ארנון סדנת בשרים במסעדהarnold161011

 

  • הגעה למסעדת ארנולד'ס, התמקמות, קפה/ תה ועוגה
  • חלוקה לקבוצות קטנות

קבוצה א' – קילוף וחיתוך ירקות, הכנת בצק ללחם

קבוצה ב' – הכנת פוייקה בקר

קבוצה ג' – צליית אסאדו בשיטה ארגנטינאית אותנטית

קבוצה ד' – עישון בשר במעשנה מקצועית

  • הרצאה על הבקר בארץ, יבוא הבקר מחו"ל, פירוקו לחלקים ויעודים שונים, במהלכה יוגש האוכל והמשתתפים יאכלו אותו בתוספת על כוס יין טוב

 

מחיר לאדם בסדנא: 300 שקל כולל מע"מ

משך הסדנה הכולל בין שלוש לארבע שעות (מינימום 10 משתתפים)

 

על מסעדת ארנולד'ס:

במושב נתיב השיירה הסמוך לצומת כברי שבגליל המערבי, החליט השף אורי ארנון  לפתוח את 'ארנולד'ס', מסעדת גורמה כשרה, על מנת לנפץ את מיתוס ה"כשר או טעים".

ארנון הוכיח בקדנציות הקודמות שלו, כי היותה של מסעדה כשרה אינה צריכה לפגוע באיכות האוכל המוגש בה.  לדברי ארנון :"היום יש תחליף לכל מנה וחומר גלם, ולהגיד שמשהו  לא טעים כי הוא כשר, זו אמירה ישנה ופרימיטיבית..."

ב'ארנולד'ס' תפריט ביסטרו גלילי, עם נגיעות צרפתיות וים תיכוניות. דגש חזק הושם על תפריט יינות ישראליים עשיר ורחב, המתאימים לאופי האוכל והמקום ועל בירות איכות מהחבית המתבשלות במקום, קינוחים איכותיים, וסורבטים תוצרת הבית.

 

'ארנולד'ס', מושב נתיב השיירה, טלפון: 9443399–057